søndag 13. februar 2011

Nå må vi feire litt.....


nå vi feire litt.
er så ydmyk over den fine mottagelsen butikken har fått,
og den er nå i sitt andre år.
jeg er veldig takknemlig,
og jeg/vi er så utrolig heldige
som har så hyggelige kunder og tilhengere.

facebook-gruppa til
(morgrethe)
har passert godt over 800 medlemmer,
og det uten noen form for vervekampanjer.
det er så hyggelig.
gi meg gjerne
ris eller ros
på hvordan dere ønsker fb-siden.

bloggen har passert over
25 000 unike besøk.

så derfor......
vi feire.


skriv en kommentar under dette innlegget
innen søndag 20. februar,
og du blir med på trekningen av dette deilige garnet fra 
garnstudio/drops design 
og nåla fra
snella og petronella.

skynd deg gjerne,
før lille tico stjeler hele premien:)

da ønsker jeg alle en super uke!

pst: skal prøve å få blogget en del denne uka,
har så mange innlegg som ligger på vent.

61 kommentarer:

Lillyfam sa...

kjempenydelig garn :)
Er ikke rart dere får så mange medlemmer,butikken er helt super. Og det er alltid like hyggelig å komme innom. Super service :)

Lena sa...

Hei Grethe! Dette mååå jeg jo bare være med på, gratulerer med at butikk, blogg og fb-side går bra; det er virkelig verdt en feiring:o)) Og gratulerer med morsdagen i dag også forresten! Ha en super uke:-) klem, Lena

Inger Marie sa...

Så nydelig lille Tico er. Og garn får man ikke nok av, så håper på å vinne.
Koselig butikk og alltid blide og hjelpsomme damer på jobb :D

Kristoffa sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Med kjæleik til livet sa...

eg er med .....
nydelige bilder - smil fra monika

Kristoffa sa...

Og jeg er så glad for at du startet butikk!!! At butikken, bloggen og fb-siden går så bra har du virkelig fortjent!!! Makan til butikk og betjening finnes ikke :))) Jeg blir rett og slett glad av å handle der :))

Klem fra Rita

Gro sa...

Jeg vil gjerne være med i trekningen:)
Du har en superkoselig butikk og masse fine varer! Lykke til videre!!!

Grethe Oliv sa...

Hei Grethe! Det er alltid så hyggelig å komme inn i butikken din, og tilsvarende vanskelig å gå igjen uten noe ekstra i posen...;o)Lykke til videre!! Mvh Grethe Oliv

Janne Bakke Groth sa...

Nå måtte jeg bare legge igjen en kommentar, garnet er jo helt nydelig! Har laget egendesignet oppskrift på hentesett i babyalpakka silk, supert garn. :)

Supert å høre at butikken og alt går bra, det er så gøy at noen får det til! Inspirerende. Jeg kommer på besøk en dag, har vært så skral. Klem, Janne

Ninne sa...

Så nydelig garn... og hund! Jeg er så glad på dine vegne at butikken din er så vellykket, jeg måå ta en tur en dag, og se den i real life også!
Gratulerer med masse besøk!
Klem fra meg :)

Britt Mikkelsen sa...

Hei Grethe!
Skriver så gjerne inn en kommentar. Synes fb-siden er bra og har desverre ingen gode forslag enn å fortsette som du har gjort. Butikken din er også kjempefin, og jeg må si jeg setter pris på hvor flinke dere er til å hjelpe når man står fast. Det er godt for meg og sikkert mange andre som ikke har strikka så mye. Får fullført mine strikkeprosjekter nå, det kan jeg ikke si jeg alltid gjorde før. Utrolig positivt at du starta opp, og koselig med strikkekafeer :-) Lykke til videre!

Solveig sa...

Tusen takk for en kjempe fin butikk,med alltid hjelpsom betjening.er som en godtebutikk for meg,fristelser overalt.

Anonym sa...

En flott butikk med fantastisk service. Det er alltid koselig å komme inn i en butikk hvor en blir møtt med fornavn, det betyr mye for liten og stor. Du er kjempe flink til å skape god stemning Grete. Ønsker gjerne å vinne litt har mange gaveprosjekter om dagen, jeg har så mange bekjente som skal ha baby og jeg synes det er kjempe stas og hekle til vennene mine. Da er det floitt med et garnbidrag. Stor klem fra Rebecka

Frk Haaseth's lille hule sa...

Gratulere til MIN favorittbutikk:-)
Veldig søt hund Tico, men jeg kan helt sikkert bruke garnet til noe mer fornuftig enn han vil ;-)
Keep on going!
Klem Margareth, Hernes

Anonym sa...

Ja takk det garnet vil jeg gjerne ha :)) Hvis ikke får jeg heller ta meg en handletur ! Trives veldig godt i butikken din !

Siv-Kristin

Anne Gry sa...

Hei Grethe. Jeg synes butikken din har "sjel" og en utrolig god atmosfære. Jeg føler meg alltid velkommen når jeg kommer innom, og jeg får alltid super hjelp og service. Bloggen er også veldig bra. Bare fortsett slik,du :-)

Anonym sa...

Åh, så fristende garn:) Er en uhelbredelig garnshopper og koser meg når jeg kan komme meg en tur innom butikken din. Alltid blide og inspirerende mennesker på jobb:) Hilsen Marianne.

Trines dulpeditter sa...

Tusen takk for at dere er DERE! :-D
En kjempefin butikk, med supert personale - og det er moro å anbefale andre om å besøke dere! Blide, hyggelige, behjelpelig og imøtekommende = (Morgrethe)
Tusen takk! ;-)

Elisabeth G. A. sa...

Er ikke rart at du har så hyggelige kunder når man får så god service. Butikken er et godt tilskudd til Brumunddal, som ikke alltid har klart å ta vare på sine selvstendige butikker. Gratulerer:)

aud47 sa...

Ittno godt for en liten hundemage med så mye garn,så klart jeg er med.:-) Koslig butikk med koslige folk nede hos deg.
Artig at butikken går så det suser,men det har nok mye med folkene og servicen som blir gitt til hver og en der.

Liv sa...

En butikk med stemning og genuin "håndarbeids-sjel"--Når jeg entrer dørstokken er det bare å åpne opp sansene---og la seg henrive til skape og virketrang---
:-))

Eva sa...

Jeg elsker butikken din! Fineste garnbutikken jeg vet om, og selvom jeg bor langt unna har jeg heldigvis mulighet til å komme innom den noen ganger:) skulle ønske du startet en filial her i Drammen!;)

wigdis sa...

Gratulere med min feiringen av min favorittbutikk. Det er alltid en glede å komme innom og vi blir alltid tatt imot med smil og hyggelige ord. Takk for at du startet en så fin butikk Grethe.
Jeg må også få si at Tico var helskjønn da.

Ellen Karin sa...

Gratulerer så masse med suksessen Grethe. Synes ikke det er noe rart at du har fått så masse besøkende både i butikken, bloggen og facebook. Butikken har en egen sjarm, som gjenspeiler din. ;)

Nydelig garn som hadde passet perfekt til ei nydelig prinsesse. :) Og Tico er jo skjønn da....

Gleder meg til å følge bloggen framover. Skjønner vi har mye spennende i vente. Også skal det bli fint å strikke litt mer igjen også - nå som fingrene er litt mer medgjørlige.

Ønsker deg ei super uke - og igjen
G R A T U L E R E R ! ! !

Trines dulpeditter sa...

Tusen takk for at dere er DERE! Du har klart å skape en butikk full av sjarm, Grethe!
Ikke nok med at det er inspirerende å komme inn i butikken med alle fargene, men dere er alltid tilstede! Blide, omgjengelige, imøtekommende, behjelpelige - dere er helt toppers!

Det er bare hyggelig å anbefale dere til andre håndarbeidende - og det sier jo mye når en ser at kundekretsen deres ikke bare består av brumunddøler! :-)

Tusen takk! ;-)

Anonym sa...

Når jeg reiser fra Mjøndalen og besøker min venninne i Brumunddal, bare MÅ jeg innom butikken! Kjempeservice i butikken og masse flott og inspirerende på facebook og bloggen din. Stå på videre :) Nå sitter jeg på Tenerife og strikker kopptuå. Deler ut til mange kjente her, som blir veldig fornøyd. Kommer nok innom igjen på forsommeren :) Jeg har vært innom mange garnbutikker i Norge, men din er absolutt den beste :) Hilsen Torill W. Iversen

Unn-Therese sa...

Bloggen leses opptil flere ganger per dag og det er en fryd å besøke butikken deres <3
Nydelig garn, flott service og ikke minst en utrolig koselig sfinicontrikkekafé!

-Anita- sa...

Tjolahopp tjolahei:-)
Jeg vil gjerne være med i trekningen:-)
Koselig butikk og en fryd å komme innom. Super service også:-)

Vivi-Ann sa...

Verdens beste butikk!! Finnes ikke maken:) Alltid blide og hyggelige damer, og alltid hjelp å få:) Og nydelige garn som jeg ønsker meg:)))

Anonym sa...

Hei Grethe!

Gratulerer med alle jubileum, og flott blogg til inspirasjon og glede! Blir gjerne med på trekningen av det flotte garnet.

Hilsen Marit

Astrids nr.2 sa...

Klart mange kommer innom både butikk og blogg når det er så koselig der! Tusen takk for at du tok sjansen - og startet opp med drømmen din. Det synes vi andre er HELT TOPP! Jeg er vel ikke den som bruker butikken din mest, men er veldig glad i den læll :-) Klemmer

Bente sa...

Jeg er overhodet ikke overrasket over responsen. SUPER butikk! Nydelig liten vovs med herlig garn. Jeg krysser fingrene! :)

Raija sa...

For et deilig garn, her må jeg bare bli med! Ikke rart dere får mange treff og tilhengere, blide og hyggelige som dere er, alle dere som jobber der, rett og slett min yndlingsbutikk !!

-Hanne sa...

Hei c",)
Jeg skulle gjerne hatt (morgrethe) her i barteby! Hadde antagelig brukt mye mer penger på garn da men. Garn er vel ikke det værste en kan bruke penger på? Selv med en del garnbutikkker her i byen så blir det ikke det samme.. Derfor må jeg jo innom butikken minst en gang når jeg er hjemme :)

Hannah Haga sa...

Superfint garn!:D Gratulerer så mye! Butikken er helt super og jeg er ikke overrasket over hvor mange det er som følger bloggen din, er med i gruppen på fb og ikke minst hvor mange som kommer innom butikken din:) Du har masse utvalg og man kan alltid finne noe fint uansett smak! Det er kjempefint at du har begynt å ta inn flere typer garn, det er alltid spennende og prøve nye merker:) Lykke til videre

elin sa...

Gratulerer! Så lenge du har garn og sååååå koselig butikk der alle føler seg velkommem, kommer iallefall jeg og handler!
Koselig å bli bedt på kaffe hver gang en handler. Tror det er eneste butikk jeg blir det i!

Gitte sa...

heisan å like din butikk er ikke vanskelig, den hyggelig og flott. vareutvalget er det jo heller ikke noe å si på, så håper snart jeg kan få tatt meg en tur igjen.

klem Gitte

umulie sa...

Nydelig garn, nydelig, nål, nydelig butikk og nydelig (morgrethe)!

Jeg blir gjerne med på feiring!

klem fra umulie

umulie sa...

uuups... en liten kommafeil gitt....

Kristin Helene sa...

Gratulerer med mange besøk på bloggen din :)) Og så koselig med gavedryss!
Ha ei fin uke!
Klem fra Kristin

Moan sa...

Åååå!
Kjenner jeg blir yr i hodet, og det bruser i magen når jeg ser på så mye garn!
Og butikker ser MEGET innbydende ut! Lykke til i fortsettelsen! (synd jeg ikke bor i nærheten :-())
Og takk for bloggbesøk :-)

Åsta Sanna Renell sa...

Kjempefin butikke med hyggelig og hjelpsom betjening. Jeg vil gjerne være med i trekningen!

Anonym sa...

Deilig garn - ja takk, gjerne :-)
mvh Marianne M.

Caroline Nilsson sa...

Gratulerer med kempebutikk!!! Føljer både blogg og FB var dag og gleder mig til neste gang jag har mulighet att komma til dig og handla.

Renate sa...

Jeg vil være med!! :D Håper jeg får tid til å komme innom neste gang det er treff!! Det er jo så koselig :D Hører forresten rykter om at du har slike oppskriftsholdere med bevegelig linjal på for å følge oppskriftene?

Lappegal sa...

Hei Grethe!
Så godt å høre at butikken går bra,
og for en nusselig liten vovs.
Masse fint i bloggen din.
Jeg har også begynt å blogge,blir vel litt forskjellig der tenker jeg.
Lykke til videre:-)

Anonym sa...

Kjære morgrethedama:) Je melde meg straks på her. Og er det rart at du har fått så mange gode kunder da? Nei, det er det itte, det er din skyld:) Kommer innom og kjøper garn til nytt snuppeluegarn en dag. Hils. Klem AB
Hm, fått dere hund?

Janes hobbykrok sa...

Butikken er jo bare kjempefin så gratulerer! Det viktigste for meg er KOSELIGE og DYKTIGE PERSONER bak disken, enkelt å få parkert og ikke minst mye spennende garn. Ha en fin uke!

Sukkerspinn sa...

Så vakkert garn i vakre farger! Jeg vil gjerne være med i trekningen =)

Elizabet sa...

Så mye fint det var her! Krysser fingrene for at det blir meg garnet havner hos, for fargen var nydelig! Kommer uansett til å følge bloggen din! God helg :)

Mari sa...

KJÆRE GRETHE
Her må jeg jo hive meg inn i rekken av gratulanter. Tusen takk for at du lot drømmen din bli virkelighet - med den flotte butikken din, kom gleden min over å friske opp igjen gamle strikkeferdigheter...og mange små prosjekter har jeg hatt dette året.
Butikken din er flott! Spennende garn, flotte interiørartikler og ikke minst en alle tiders service!
HIPP HURRA FOR (morgrethe)
KLem fra Mari

Unknown sa...

Ja, det er til Brumunddal jeg reiser når jeg skal handle garn :) For der har de nemlig en så veldig koselig butikk med både brus og garn; og når butikken er så bra har du oss alle som levende reklame!

Smiloghverglad sa...

Hei !! Må være en drøm å starte opp en butikk og holde på med det du liker :-)) Høres ut som en koselig butikk og møteplass :-)Bra noen tar initiativ til å starte opp sånt, har mye å si for det sosiale på et sted også. Flott garn !! Deltar gjerne i konkurranseb jeg :-))

Frøken H sa...

Du har en kjempefin og inspirerende butikk og blogg! :) Og tusen takk for all god hjelp du gir, setter stor pris på det. Super service, og alltid like koselig å komme innom! :)

ailin sa...

kjempe nydelig farge:)
slike farger gir masse inspirasjon. takk før en herlig blogg:)

RajaPia sa...

Du har en flott butikk med masse fristelser . I tillegg er det så trivelige damer som jobber der :o)

Linda G, Moelv sa...

Nydelig garn! Også så fin butikk med hyggelig og hjelpsom betjening :o)

Ann-Elisabeth sa...

Hei!
Det garnet så helt nydelig ut. Hiv meg på helt på tampen her. No har svigermor strikka seg lua i helga. Den vart så god og mjuk. Selvfølgelig strekka med garn fra din flotte butikk :0) Sånn lue vil eg også ha, så no kjæm eg snart innom før å kjøp garn. Og helt sikkert nå meir..... Frista som eg bi.... Du e ei flenk butikk dama :0)

Laila L S sa...

jeg vi gjerne være med. Garnet ser lekkert ut, og jeg har noen ideer om hva det kan brukes til ;)

Lill Marilyn sa...

Hei hei :o)
Det må jeg bare være med på. Så flott garn også:o) Supert med så mange medlemmer, ikke noe rart det da, spennende ting og vi blir bare fler og fler strikkere :o)) Ha en fantastisk uke.
Strikkesmil fra Lill

Anonym sa...

Hei! Ble noen timer for seint ute til å være med på konkurransen! :)Men syns butikken er verdt flere besøk, så neste uke er jeg der igjen! Trenger mere garn av merke "silke-tweed" til kontstrikk-jakke. butikk og betjening er bra :) ingrid